Man (55) gewond naar het ziekenhuis na steekpartij Belgiëlaan in Enschede

Normal mouw nieuwe uniform politie

Een man van 55 uit Enschede is vrijdagochtend 18 december gewond geraakt bij een steekpartij. Dit gebeurde rond half 1 ’s nachts aan de Belgiëlaan.

De man was bij aankomst van de politie aanspreekbaar en is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte zelf was al verdwenen, er is nog geen aanhouding verricht. De steekpartij was waarschijnlijk in een woning, waarbij enkele mensen aanwezig waren. Ze zijn allemaal gehoord door de politie.

Daarnaast is in en rond de woning ’s nachts sporenonderzoek verricht. Het onderzoek naar de steekpartij wordt voortgezet. Over de aanleiding en omstandigheden is nog niets bekend.

Deel uw tips!

Het onderzoek is in volle gang en de politie komt graag in contact met mensen die iets gezien en/of hebben gehoord vrijdagochtend 18 december. Informatie kunt u doorgeven aan de politie via 0900-8844. Deelt u liever anoniem uw informatie? Dat kan via M, MeldMisdaadAnoniem, via 0800- 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Adverteren op Enschede-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Enschede-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Enschede
22:13

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief