Politie onderzoekt ernstige aanrijding Oldenzaalsestraat Enschede

Normal zijkant politieauto met logo

Zaterdag nacht heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Oldenzaalsestraat in Enschede. Daarbij zijn twee personen overleden. Twee andere personen werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Het gaat om een aanrijding tussen twee personenauto’s. Rond 01.40 uur zijn deze twee voertuigen met elkaar in aanraking gekomen op de Oldenzaalstestraat. Het is nog onduidelijk hoe dit precies is gebeurd, dat wordt onderzocht. In één voertuig zaten drie inzittenden. Daarvan zijn de bestuurder en een inzittende, een 29-jarige man uit Hengelo en een 28-jarige man uit Hengelo, overleden. De derde inzittende, een 24-jarige man uit Enschede, is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het andere voertuig zat één inzittende, een 21-jarige vrouw uit Enschede. Zij is ook met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

 

 

Adverteren op Enschede-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Enschede-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Enschede
04:51

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief