Politie treft 5-jarig meisje aan en houdt man aan na vermissing in Enschede

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Enschede - Op zaterdagavond 20 juni om ongeveer 18.30 kreeg de politie een melding van een vermissing. Een 5- jarig meisje zou aan de Beringstraat zijn aangesproken door een oudere man op een scootmobiel en daarna zouden beide zijn verdwenen.

De politie schatte de melding direct in als zeer ernstig en startte direct een grootschalig onderzoek en kleurde Enschede blauw waarbij ook de politieheli werd ingeschakeld. Ook Burgernet werd ingeschakeld zodat het publiek direct mee kon zoeken naar de twee.

Omstreeks 20.00 uur kreeg de politie een melding binnen met (naar later bleek) de juiste informatie over de locatie waarop de genoemde man en mogelijk het meisje zouden  kunnen zijn.  Beiden werden aangetroffen in een pand aan de Gronausestraat. De politie droeg het meisje aan haar zorgkader over en hield de 64-jarige man uit Enschede in het pand aan.

Adverteren op Enschede-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Enschede-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Enschede
21:09

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief