Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in centrum Enschede

Normal politie

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling afgelopen nacht in het centrum van Enschede. Daarbij werd een 26-jarige man uit Enschede ernstig mishandeld. De politie doet onderzoek naar het incident en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 01.45 uur werden agenten aangesproken door een getuige dat een man zojuist was mishandeld door vier andere mannen op de Haverstraatpassage. Toen agenten ter plaatse kwamen verleenden omstanders eerste hulp aan het slachtoffer. Daarna is het slachtoffer in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement

Er is nog geen duidelijk signalement van de daders.

Heeft u meer informatie?

Was u gisteren rond 01.45 uur op de Haverstraatpassage t.h.v. de ijssalon of in de omgeving en heeft u het incident gezien? Of heeft u meer informatie over de verdachten? Misschien heeft u wel camerabeelden. Dan hoort de politie dat graag. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0800-6070. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Adverteren op Enschede-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Enschede-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Enschede
20:39

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief