Man zwaar gewond na steekincident Lintveldebrink in Enschede

Normal logo politie op dienstauto
Afbeelding: Politie

Zondagmiddag 1 november is een 58-jarige man uit Enschede ernstig gewond geraakt na een steekincident. Het incident vond rond 15.3 0 uur plaats in een woning aan de Lintveldebrink. Twee mannen gingen er vervolgens vandoor.

De politie kreeg rond 15.35 uur een melding over het steekincident. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek het slachtoffer ernstig gewond te zijn. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Op dit moment is zijn toestand zorgwekkend. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding was voor het steekincident. Nadat de man was gestoken gingen er twee mannen vandoor. Gisteren en vandaag worden er sporen veiliggesteld in de woning. Daarnaast hebben agenten gesproken met getuigen. De politie is op zoek naar meer informatie.

Getuigen

Mensen die rond 15.30 uur twee mannen uit de flat op de Lintveldebrink hebben zien komen worden verzocht contact op te nemen. Dat geldt ook voor de omgeving van de flat. Misschien heeft iemand (één van) de mannen gezien? Alle informatie die mogelijk te maken kan hebben met dit steekincident is welkom! Getuigen kunnen informatie delen via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Adverteren op Enschede-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Enschede-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Enschede
22:06

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief